Monday, February 23, 2009

Menangani Kegawatan Ekonomi-Perniagaan Online Alternative Untuk Anda

Assalamualaikum...

Itulah tajuk akhbar harian metro semalam yang comei baca....

Kalau kita fikir-fikirkan memang menakutkan melihat keadaan ekonomi kita sekarang....mana taknya kalau comei tengok berita tv tiap kali tu lah ada saja syarikat yang membuang pekerja...masalahnya syarikat tu bukanlah syarikat yang kecil, tapi worldwide tu.....Tak payahla comei beri contoh syarikat tu, kalau anda rajin baca surat khabar atau tengok berita tv pasti tau kan...

Minggu lepas juga suami comei ada bercerita pasal tempat kerja dia yang membuang seramai 100 orang pekerja. Terkejut comei mana tau suami comei tu salah seorang daripadanya. Kat mana dia nak cari kerja dalam keadaan sekarang ni. Rata-rata syarikat sekarang membekukan pengambilan pekerja baru. Kerja kilang...???? tengok kat tv tu mat-mat bangla pun merempat tak de kerja...macam mana tu...

Alhamdulillah....nasib baik suami comei bukan salah seorang daripada 100 orang yang dibuang itu...tapi mana tau nasibnya selepas ni..macam tu juga dengan nasib comei yang makan gaji juga ni...jadi comei dan suami telah mengambil keputusan untuk menjebakkan diri dalam perniagaan online seperti tajuk akhbar harian metro semalam..comei nak copy paste artikel tu, tapi tak boleh pulak entah mana agaknya artikel tu.

Alhamdulillah sejak memasuki bidang ini pada Januari 2009 lalu yang diperkenalkan oleh kawan comei nampaknya membuahkan hasil...kata orang tu kalau ada musibah tu sekurang-kurangnya comei ada tempat lain untuk mencari hasil...

Jadi pada kawan-kawan yang ingin menceburkan bidang ini sila klik:

BUSINES YANG NGETOP
keahlian percuma

wassalam....

2 comments:

SAM said...

Betul tu Comei...
Sediakan payung sebelum hujan. MM pun dah sediakan "rain coat", sampan, motobot,baju renang utk bersedia menghadapi apa jua kemungkinan di zaman kegawatan ini.

Bisnes ON LINE (Bio Asli) ni satu bisnes yg langsung tidak mendpt bantahan dr hubby MM sbb ianya tak memerlukan MM berjumpa client, menghadiri meeting yg panjang, mengeluarkan modal yg byk, senang cerita segalanya hanya di hujung jari.

Tiada apa yg merugikan pun sbb pendaftaran pun PERCUMA dan bukan SCAM.. MM sendiri dah pun menikmati komisen yg dijanjikan... dan pastinya my hubby dah tak mampu utk berkata "I tak izinkan you bisnes" sebab beliau sendiri dah pun melihat apa yg MM buat adalah sesuatu yg bermanfaat... dan saat yg paling menarik apabila kita mendpt feedback dr Client yg mengatakan produk kami "SUNGGUH LUAR BIASA". Satu jalan penyelesaian utk masalah rumahtangga.

comei said...

ya betul tu sam...skrg aku x de la pening kepala fikirkan masalah kewangan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails