Wednesday, December 30, 2009

makan-makan....

Biasala..sempena akhir tahun & nak sambut tahun baru ni department comei ada makan-makan.. tak ramai pun department comei ni...5 org je...

mana nak pergi ye..banyak betul pilihan....ikut je anak panah mana yg rasa2 berkenan sbb kita org pergi tak buat reservation...kira main redah je...nasib la kalau penuh...tapi kita org pergi awal...dalam pukul 12.00 tghari dah ada kat meja makan....wahahahahaha....makan punya pasal...tu yg nampak kepala tu member2 opis comeila..punyala laju berjln tak terkejar comei tau..
akhirnya kita org makan kat hotel yg paling dekat ngan opis je & antara menu yg ada...
emmm...kenyang betul la....kiranya hari ni comei makan byk dari biasala...buffet..so ada la alasan makan byk..
ni lagi makanan yg ada...tapi sorryla comei tak ambik foto makanan yg comei makan sbb segan pulak comei nak snap foto depan boss..karang dia tanya nak wat apa..susah lak nak explain..tak pasal2 dia buat post commet kat sini..kan naya je...pecah rahsia...ni pun snap foto curi2.....wahahahaha...

2 comments:

SAM73 said...

memang la comei.. bab2 snap ni yg selalu mslah.. tersilap snap org bleh saman..

nmpk sedap semua appetizer tu...

Teman Setia Anis said...

Asalamualaikum tuan rumah... Boleh menyebuk? Bila tengok Kupang dan Udang, teringat cerita Mr Bean baru-baru ni yang makan udang dan kupang mentah tu... Tengok tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails