Thursday, June 10, 2010

BAIKNYA HATI KAWAN COMEI NI....

Wahhhh...sudah sekian lama comei menyepikan diri dari arena penulisan kerana dihimpit dengan masalah tak cukup masa... ye ke.... Ini sempat jugak menyinggah kerana boss bercuti. Tapi sebelum cuti dah menimbun kerja2 yg perlu dibereskan....

Hepinya sebab bukak2 je rumah ni ada orang bagi duit.... RM2 Juta.... Wowww... banyak tu... banyak ke?

Ohhh Siapala yg baik hati bagi comei duit sebanyak ini ye...ermmmm....

ucapan terima kasih kepada blogger yg tag anda & sertakan blog link sekali

Ohhhh... rupa-rupanya rakan maya comei, Mar yg begitu baik hati sekali memberi duit sebanyak ini...Terima kasih ye Mar sebab begitu murah hati.....eh...ko bagi ni ada apa2 makna ke??? jeng jeng jeng....


Tagkan pada kawan2 yg akan layan berangan terok ngan korang

kalau kawan2 yg kuat berangan ni biasanya Miss Mirror... jadi comei tag dia la & kalau ada sesiapa yg baca blog ni & nak jawab tag ni amat dialu-alukan.


Dah boleh berangan sekarang & listkan apa yg anda angan2kan...

kalau suruh berangan tak jadi masalahnya... memang dah jadi hobi pun...muahahahaha...

1. bayar semua hutang piutang....kereta, rumah, kredit kad & segala macam hutang yg comei ada... muahahahaha...

2. nak berhenti kerja....nak jadi mem besar macam MM...boley...biar MrL sorang je yg kerja... jadi bolehle comei lepak kat sini 24 jam....

3. Pergi umrah & haji...wajib ni

4. Oleh kerana comei ni bukan le muda belia lagi, jadi baki duit tu simpan je untuk anak. Untuk keperluan masa depan dia & hari tua comei & MrL... baikkan comei ni tak boros...

Eh...Mar kalau duit 2 juta ni tak cukup, boleh bagi lagi tak????? hehehehee...

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ooo mekasih... apa pulak aku kuat berangan? dah lama dah tak berangan sejak kawan yg suka melayan aku berangan tu menyepikan diri dari dunia perblogkan...

comeisari said...

Eleh...aku busy pun masih sempat berangan tau.

busy sgtla skrg ni...mungkin sampai lepas aidilfitri baru ok sikit.. biasala dah nama pun makan gaji...

tapi aku try jugakla menghapdet & menjenguk jiran2 tetangga kat sini..

CIK FAYYAD said...

2 juta?
konpius la..hmm

Encik Tikus said...

boleh lah bagi 100,000 ribu dekat saya ngeh3 :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails