Wednesday, October 13, 2010

TENGAH MENGANTUK NI....

Duhai mata..
kenapala berat sangat ni... kalau puasa tak pulak macam ni.... mungkin terlebih makan kot tu yg ngantuk pun terlebih sudah....

jom la pekena nescafe panas dulu.... kasi terang sikit mata ni...minum jap pastu sambung balik kerja....


kerja tak la banyak sangat time ni tapi saje je sepah-sepahkan meja... jadi nampakla "macam" sebok... hahahahahaha....

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

ko buat apa mlm tadi ha...sampai ngantuk2 ni?? Aku ni lagi...nak update blog pun takde mood... blue tooth hilang entah ke mana.

comeisari said...

mlm mcm biasala projek "baik" punya...

jgn kemalasan mengeblog tu jangkit kat ko sudah ye...

comeisari said...
This comment has been removed by the author.
win@momyShaneQeisha said...

mesti segarafter minum kopi kan.:)

eiela said...

nescafe pun sodap,,huhu lama dah tak minum nescafe nih. ngidam plak dah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails