Wednesday, April 8, 2009

kopi kelapa dara Bio-Asli



Kopi Kelapa Dara adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Dengan rasa hebat aroma kopi Arabica, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.

RAMUAN :Kopi segera, krimer kelapa, gula, coffee flavour powder, Horny Goat Weed, Tribulus Terrestris, Saw Palmetto, American Ginseng, Ginkgo Biloba.
Berat bersih : 20g / peket
Kandungan : 4 peket / kotakCara Penggunaan :
Dicairkan menggunakan air panas di dalam cawan, 1 peket untuk sehari. Sesuai untuk minuman lelaki dan wanita (DEWASA).

KELEBIHAN KOPI KELAPA DARA BIO-ASLI

  • Produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli adalah gabungan herba terpilih utama dari seluruh dunia dan ianya diformulasikan secara saintifik.

  • Merupakan gabungan pelbagai herba utama yang tumbuh di banyak tempat di seluruh dunia iaitu di Eropah, China, India, Amerika, Australia, Timur Tengah, Afrika dan Asia.

  • Kajian dan penyelidikan oleh para saintis di seluruh dunia telah mengakui bahawa pengekstrakan kesemua herba tersebut adalah terbukti hebat secara saintifik dan sangat berkesan digunakan untuk pelbagai masalah kesihatan termasuk untuk penyakit kronik seperti sakit jantung, diabetes, darah tinggi, Alzheimer, dan pelbagai masalah berkaitan sistem seksual lelaki dan wanita.

  • Bagi memastikan kualiti produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli adalah hebat dan betul-betul power, proses pembuatan dan adunan telah dibuat di kilang yang bertaraf GMP.

PENGGUNAAN YANG DICADANGKAN

Bagi mereka yang sihat

Untuk mereka yang pertama kali menggunakan Kopi Kelapa Dara, digalakkan meminumnya 2 hari sekali sehingga habis 1 kotak. Manakala untuk kotak yang berikutnya, disyorkan hanya minum Kopi Kelap Dara ini jika ingin bersama dengan pasangan atau badan terasa letih.

Kencing Manis

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula mengambil produk ini, periksa tahap kencing manis. 1 peket kopi untuk 2 hari selama 1 bulan, selepas makan. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 1 peket untuk setiap hari. Makan selama 3 bulan. Periksa semula tahap kencing manis. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2 kali seminggu. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 3-4 kali seminggu.

Mati Pucuk, Ejakulasi Pra-Matang, Masalah Prostat & Genito-Urinari, Masalah Seks Wanita, Mati Haid

Tempoh Pembersihan : 1 peket dua hari sekali sebelum makan selama 1-3 bulan. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2-3 kali seminggu. Minum lebih banyak air.

Lumpuh (Stroke)

Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari selama 1-3 bulan. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2-3 kali seminggu. Jika ada perubahan baik.

Mandul

Tempoh Pembersihan : 1 peket 2 hari sekali selama 1-3 bulan. Untuk suami isteri. Tempoh Penjagaan : 1 peket bila perlu.

Tekanan Darah Tinggi

Tempoh Pembersihan : Sebelum mula, periksa tahap tekanan darah. 1 peket setiap 2 hari selepas makan selama 3 bulan. Periksa tahap tekanan darah jika perlu. Tempoh Penjagaan : 1 peket 2 kali seminggu.

KESAN RAWATAN AWAL (PENYEMBUHAN)

Biasanya selepas mengambil Kopi Kelapa Dara, anda mungkin mengalami suatu keadaan yang tidak selesa atau lebih teruk dari sebelumnya. Jika ini adalah apa yang anda alami, jangan bimbang kerana keadaan ini dipanggil kesan rawatan awal. Teruskan mengambil kopi ini. Secara umumnya, selepas beberapa hari, ketidakselesaan ini akan berkurangan setiap hari. Anda akan lebih bertenaga dan keadaan anda akan menjadi lebih baik selepas itu. Walau bagaimanapun, jika masalah ini berlarutan untuk satu jangka masa yang panjang, anda dinasihatkan agar berhenti dahulu mengambil herba ini dan dapatkan nasihat doktor.

Kesan rawatan awal ini terjadi akibat proses penyingkiran toksin yang terkumpul bertahun-tahun dalam badan. Kini toksin menjadi bebas daripada tempat simpanannya dan memberi kesan kepada tubuh dalam daya yang menyeluruh. Apabila proses penyingkiran telah berjaya disempurnakan, kesihatan badan anda akan bertambah baik. Dalam pada itu, anda perlu minum lebih banyak air untuk membantu proses pembersihan dalam badan. Kesan rawatan awal ini dikenalpasti dalam semua sistem penyembuhan semulajadi. Dalam perubatan tradisional cina, ianya dikenali sebagai hukum pemulihan (law of cure).

Masalah kesihatan yang mungkin dihadapi
Penyakit yang mungkin dihidapi disebabkan masalah kesihatan
Tindak balas yang mungkin berlaku disebabkan masalah kesihatan
Penjelasan

Gastrointestinel (radang usus)
Sakit perut akibat makanan tak hadam, asid perut berlebihan.
Loya, mual, muntah
Sebab utamanya asid berlebihan yang dihasilkan dalam perut.
Nasihat : ambil selepas makan

Sistem pencernaan yang bermasalah, kembung perut
Ketidakselesaan di bahagian dada
Ketidakselesaan disebabkan tindak balas kimia antara asid perut dan makanan

Peredaran darah
Tekanan darah tinggi, penghalang proses vaskular
Demam, teransang, bertenaga, cergas dan tidak dapat tidur
Herba memperbaiki peredaran darah, melebarkan arteri, menyalurkan lebih darah dan oksigen ke otak. Situasi ini akan berkurangan selepas beberapa hari seterusnya membuatkan tidur lebih nyenyak.

Peredaran darah lemah atau badan lemah, jantung lemah
Mengantuk dan rasa lemah
Bagi yang berbadan lemah atau peredaran darah lemah akan selalu berasa mengantuk pada permulaan fasa disebabkan kandungan herba dalam produk secara efektif membesarkan arteri dan menambah aliran darah.

Bengkak
Sakit pada kawasan yang bengkak, sakit belakang
Produk ini membaiki peredaran darah. Sakit ini menandakan aliran darah tak lancar di kawasan tersebut, darah beku

Fungsi hati
Hati tak berfungsi secara normal atau hati membengkak atau melemahkan fungsi hati
Penat, mengantuk
Ini adalah tindak balas normal bagi orang yang badan berasid, lemah fungsi hati atau mempunyai penggunaan ubat yang tinggi

Hati membengkak atau jangkitan bakteria
Demam selsema, sakit tekak
Sistem imunisasi badan lemah atau radang awal

Metabolisma badan terganggu
Demam atau demam ringan
Herba ini meningkatkan metabolisma dan menghasilkan haba menyebabkan badan terasa lebih panas

Pengencingan / Buah pinggang
Beberapa darjah prostat dibesarkan
Darah dalam air mani
Tisu prostat yang dibesarkan akan gugur dan dikeluarkan dalam air mani

Sakit otot kaki, sakit belakang
Prostat yang dibesarkan mempengaruhi tisu di sekeliling kawasan itu. Oleh itu, proses penyembuhan menyebabkan sedikit ketidakselesaan

Lemah fungsi hati
Mata merah, muka atau kaki membengkak
Fungsi hati terganggu

Kencing manis / glukosa darah
Glukosa darah terlalu tinggi atau terlalu rendah
Mengantuk, rasa lemah, bengkak tangan dan kaki
Produk ini meningkatkan metabolisma, kadar glukosa boleh berubah semasa badan dalam proses penyembuhan

untuk keterangan lanjut sila layari : www.bio-asli.com/?id=sarinah

keahlian adalah percuma

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails