Thursday, January 28, 2010

aktiviti semalam-part 1

semalam comei kerja setengah hari...ala saja je nak tenangkan fikiran...tapi comei tak terus balik rumah sebaliknya pergi menghabiskan duit kenaikan gaji yang ala-ala tak cukup makan tu... hahahahaha...kiranya macam nak protesla... (tak de la..sebenarnya..syukur alhamdulillah atas rezki yg ALLAH beri...)

barangan yg dibeli masih dalam beg...nanti sampai rumah kita selongkar ye...
sebelum balik singgah sekejap di mcdonald sogo menghilang dahaga setelah penat menyoping....

inilah yg comei beli....4 helai tudung ala2 ekin..tak mahal pun..comei beli kat area jalan TAR...nak beli kat ariani tak mampu lak...comei cuma jeling2 manja je butik ariani semalam...hehehehe...

ha....ni beli kat jakel...4 helai kain potong..comei nak buat blaus...member opis comei tolong buatkan...ala jakel sekarang bukan musim sale la...tu sebab beli kain yg murah2 je...janji kain tu selesa pakai....dah siap membeli di jakel..sebelum balik comei singgah sekejap kat sogo, konon2 nak beli baju khaira sehelai dua...emmm...tak de yg berkenan lak...kalau ada pun, mahal la pulak...oleh kerana birthday khaira comei tak bagi dia hadiah lagi....jadi comei fikir2 beli la hadiah untuk dia...beli apa ye....

tara......inila hadiah khaira...teddy bear warna pink....konon2 nak beli yg warna gelap sikit tapi fikir2 takut khaira tak nak pulak....sbb teddy bear yg ada kat rumah pun warna pink..warna lain khaira tak nak...harap2 khaira suka hadiah yg mama bagi ye....

2 comments:

SAM73 said...

Wah Wah Wahhhh!!!! Patut le senyap je smlm... gi menyoping rupanya dia. Best gak idea ko tu buat blaus, klu beli siap ni kdg diorg jual mcm tak cukup kain je... aku pun dah mula nk cari baju yg ala2 longgar ni Mei.. almaklum.. bila usia dh merangkak ke remaja ni, mcm tak hensem plak bila pakai baju sarung nangka...tp bila mood giler aku dtg kdg TERpakai gak..hehe...Ya Allah, kuatkan la imanku.

comeisari said...

ye la oc..rasanya buat sendiri lagi murah & lebih selesa sbb ikut saiz kita sendiri...kalau beli yg dah siap tu bukan tak ok...tapi utk saiz yg comei macm aku ni harganya mahal la pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails