Friday, January 22, 2010

Selamat Ulang Tahun ke 2... Nurkhaira Illyana

hari ni genap umur anak mama 2 tahun...sekejapnya masa berlalu, rasanya baru semalam je mama lahirkan Khaira....

Khaira nak apa ye birthday kali ni...last year kita gi makan angin kat tut kan (tak leh bagi tau)....tahun ni kalau nak gi holiday tunggu mama & ayah gaji akhir bulan ok...sekarang mama tengah pokai sebab semalam mama makan kat luar kena pau mahal sangat sampai RM8.60......wahahahaha....

Malam tadi mama tanya hari ni nak makan apa..Khaira kata nak makan kek...betul ke?????? setahu mama Khaira tak suka makan kek. emmmm.....mama dah cakap kat ayah, ayah kata esok je la potong kek...kita potong kek kat rumah mama timah ye.....kat rumah kita tak leh sebab sekarang ni rumah kita tengah tunggang langgang......sebab apa ya mama tunggang langgang???? ish...kita kan ada projek rahsia. Mana boleh bagi tau kat sini...eh gambar kek ni mama cari kat pakcik google je tau...bukan yg real punya...
eh...khaira nak buat apa tu......(abaikan pemandangan belakang ye tuan2 & puan2)
bila khaira nak kemas rumah ni....ehh....yaya dah kemas la mama, cuba tengok kan dah kemas tu....pandai yaya kemas rumah tau.....
la....ini rupanya kerja anak mama kat rumah ye.....pening kepala mama tau...dah la rumah sekarang tengah tunggang langgang.....syokla khaira mengemas barang2 yg ada kat lantai ye....
tak pe la khaira...cuma mama doakan anak mama akan jadi anak yg berguna & berjaya serta bahagia dunia akhirat...mama & ayah akan cuba sedaya upaya untuk mendidik sebaik mungkin...insyaallah...amin.....

tengok dah penat berkemas yaya babam pulak...

2 comments:

SAM73 said...

Amin... hai birthday gigurl...HBTY Sayang... thomelnya diaa... dah 2 thn.. kejap je masa. Ala bokde tau apa "projek rahsia" tu... takpe.. nanti Bokde gi ngendap.

comeisari said...

pssstttt...jgn bagi tau sesape ye...malu la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails