Thursday, January 21, 2010

layan je lah.....

Konon2 hari ni comei ada lunch appointment dengan client...tapi pagi2 lagi member kata tak jadila pulak...tu yg hari ni comei makan kat gerai....eleh macam tak tau...selalukan comei bawak bontrot je..makan masakan suami tersayang.....

Apala gaknya yg comei nak makan ye....jom layan gambar....

nasi goreng ayam & sirap limau...harga semuanya RM8.60....mahal tak...kalau org berduit tak mahal kot....tapi kalau tiap2 hari mcm ni bukan kopak je berkopak2 la comei jwbnya...hahahha...sesekali tak pe la kan....

dalam perjalanan pergi & balik lunch tu sempatla comei ambik gambar2 tanglung ni

sebenarnya member chinese comei yg suruh snap gambar ni...buat koleksi dia..comei pun ambik kesempatan gak la letak gambar ni kat sini..tak de la MM kata blog comei ni macam dah berkubur je....

nah...cuci mata lagi...masa comei ambik gambar ni org lalu lalang tgk je..gaknya dlm hati dia org kata "buang tebiat ke budak ni..." comei wat dek je....

2 comments:

SAM73 said...

Hehe.. mmg buang tebiat ler tuh!! Tp cantik le tanglung dia buat ni? Eh RM8.60? Mahal le tu.. kt JB ni takde la sampai cekik darah mcm tu..dh la ko kata td mkn sakit perut...ha sah tak berbaloi langsung!

comeisari said...

tu la pasal...L masak gak yg sedap & bersih...cewah...puji ada makna tu...

ya la aku terkejut gak bila dia kata RM8.60...maklum dah lama x makan kat luar...
standardla kat area tpt aku kerja harga mcm tu..kira murahla...sbb tu aku lebih rela bwk bontrot je...x kesah pun kalau org kata aku ni kedekut ke apa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails