Thursday, January 21, 2010

apa hal ni.....

semalam petang balik kerja comei tumpang member balik...ya la biasakan comei naik komuter..
adoi yai....masuk tol duta je terus jem...panjang gak 2-3 km ada...apahal gaknya petang2 ni...sure ada accident ni....jom layan gambar je la...
tengok...sesak...

ada kereta rosak lak...tapi ini bukan punca utama la...

wah...dah dekat dah dgn tempat kejadian ni...

la....lori ais la pulak yg accident...dah bertaburan ais kat jalan raya...sian abg tu sorang je buang ais2 tu ke dlm longkang....

alamak comei cuma dpt hujung je gambar lori ais yg accident tu la...tak tau la keadaan pemandunya sbb member comei terus pecut kereta...sbb dah lambat.....

3 comments:

SAM73 said...

Hai Mei... lama dh blog ko ni sunyi mcm kt kubur..

Eh pahala besar tau klu kita tolong alihkn sesuatu yg menghalang perjalanan org mcm kes cik abg yg tolong buang ais tu.. Ustaz sapa ckp dgn aku ya?? Lupa plak.. Ko kasi clear sikit memory aku ni?

comeisari said...

tu la pasal ingatkan dah berkubur blog ni...entah mcm tak de mood je la nak update....

kalau aku kuar kete smlm & tolong abg tu alamatnya makin terukla jem tu....

nak clearkan memory ko, memory aku pun dah sipi2 je yg tinggal ni...wahahahaha...

Anonymous said...

la ko pun sangkut kat sini yer mei...aku pun sangkut kat sini.....tp aku belakang ko lah sbb masa aku sampai kat situ tow truck tgh nak tarik lori bonded tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails