Tuesday, May 11, 2010

ENTRY MERAPU LAGI

Korang pernah tak minum benda ni...eh comei bukan duta produk ni hokey....kot2 sesiapa yg pernah cuba bolehla kongsikan pengalaman dengan comei...

comei bukan le nak slim melim...tapi comei ni ada masalah membuang, kadang2 tu comei simpan stok sampai 1 minggu...bayangkan la kalau dah seminggu sure badan pun dah tak selesa..perut, kepala & sebagainya mula meragam...Ada orang sarankan comei minum/makan sesuatu yg boleh membuang toksik2 dlm badan ni...comei tak ada idea pulak nak makan product apa...kalau ada pun alamak mahal la pulak...mana mampu....jadi semalam comei pergi guardian & beli la product ni...dah try la malam tadi, tapi kesannya.....entahla lambat kot untuk badan comei yg comei ni....

9 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

kalau mslh yg ko sebut tu senang je... makan la buah prune...insyaAllah..

Nashays said...

haiiii...
nas ske gak produk2 buang toksin ni tp klu minum2 ni lemah sket..tp dlu penah try kinohimitsu prune..rs cam asap2 sket tp legaaa lpas tu :)

comeisari said...

prune...dulu pernah try tapi kena makan sampai satu botol baru boleh membuang...hehehee

comeisari said...

nashays...yg pakai kat kaki tu ke

qellissa said...

lissa slalu minum teh ni dulu, mmg berkesan lah turun kan berat badan n lagi satu x pahit sgt mcm teh2 kurus yg lain..coz i pon ader masalah yg sama mcm u.. so minum ni mmg berkesan..=)

comeisari said...

terima kasih qellissa...
minum mlm tadi tghari ni baru terasa kat perut ni...hehehe..lambat kot kesannya utk first day minum...

encik tikus said...

Xminat lah air teh,MILK SHAKE jom ! Huhu :D

comeisari said...

En Tikus belanja boley..

lovelylady said...

sama le kte comei..sbb tu le akak skrg ni btambah comei metabolisma rentah..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails