Thursday, March 25, 2010

ENTRY MERAPU...


Hari ni comei kerja 1/2 day, tengahari ni comei balik, tapi tak terus balik rumah.

Nak meronda sekejap....

Jadi minggu ni, inilah last entry dari comei sbb mulai esok hingga isnin comei tak kerja....

Habiskan cuti tahunan...jadi hari Selasa baru comei bersiaran....itu pun kalau free le...

So Miss Mirror, comei angkat tanganla sbb comei dah kalah dgn contest rahsia kita ....



***************************


Sebenarnya, comei 1/2 day sbb nak tgk cerita Siong petang ni.

Hari ni kan last episod...rugi la tak tengok

Selalu tengok malam je, tapi malam ni ada appoiment kat luar la pulak...

Hehehehehehe...macam budak2 pulak comei ni ye...

Ceritanya tak de la best sangat...kira ok la...

Tapi, yg bestnya hero dia tu la....kan jambu tu....
Muahahahahahahaha......


Miss mirror ko ke mesti tau kan kenapa aku suka tengok mamat ni....

3 comments:

SAM73 said...

la....dh last episod ke? aku baru tergerak hati nk tengok sbb kwn aku kata dia terpikat dgn si Sheera tu pakai tudung.... oh hero tu? tak sangka kan Mei kan... patut ler..ehem! kita ni cerita secret yg dimaksudkn lain...nt org baca ingat ko ada gossip dgn mamat dlm gmbr ni pulak...habis melodi terjah blog ko plak Mei...

comeisari said...

muahahahaha..nak terjah aku....
x pe...terjah le...
tak pasal2 aku jadi glamer...

Atan Athen said...

siong tu...twilight melayu...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails