Thursday, February 11, 2010

bosan ni...

boss dah balik & bercuti untuk Chinese New Year.....

kerja pun tak banyak.....

nak wat pe ye...

apa lagi..

bertenet le...

oleh kerana nak berchit chat pun geng tak ada, MM pun rasanya tengah masak kot, maklum hobi untuk MM bersoping dah dibekukan untuk bulan ini..(sbb itu hari MM soping dah terlebih bajet.....) hehehehe....

BB pulak tengah mengejar misi BKB38.....

Am tengah sebok dengan business barunya...

Cikli busy melayan client2nya...wahahahaha..

Yang lain2 entah mana gaknya....

JADI COMEI........

beberapa minit yang lalu comei pun pergi le kat kedai bawah untuk membeli makanan yg "berzat" untuk menghilangkan kebosanan...

nyum...nyum..nyum...sebok mengunyah....konon2 ni nak wat stok untuk hari ni & esok...ye ke???? boleh percaya ke?????wahahahaha... apa2 je la comei oi....janji happy....

2 comments:

SAM73 said...

mmg aku terpaksa membekukan HOBI aku tu... wah wah.. mkn dpn pc...

comeisari said...

membekukan hobi tak pe jgn kita yg jadi batu dah le

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails