Thursday, February 25, 2010

JALAN-JALAN MALAM HARI

malam tadi comei & famili pergi pasar malam...lama rasanya tak pergi..sebenarnya malas nak pergi sebab khaira kalau dah lepas tak larat comei & hubby nak kejar...oleh kerana malam tadi dapur tutup kerana tahap kemalasan dah tahap kronik, pergi jugakla membeli makanan...

banyaknya tudung...rambang mata. tapi tak beli pun...tak sempat nak tengok...bila comei nak pegang je...."mama cepat"...jadi apa boleh buat, buat tak nampak je la tudung2 ni semua...hehehehe..bagus gak bawak khaira ni sebab tak la comei asyik membeli je...selamat duit....
cantik selipar2 ni berwarna warni...selipar jepun yg dah dimodenkan

dah boleh balik...sebab khaira dah dapat apa yg dia nak...kalau tak beli mengamukla dia..
Eh lupa lak nak ambik gambar apa yg comei beli....hehehehe...maklum baru belajar 2 jadi mamarazi...

...khai sebenarnya acik tak larat nak masak gara2 siri bercakap dgn jin tu.....hehehe...abah pun dah pandai ckp dgn jin tau.....

7 comments:

SAM73 said...

pwewittt!! cecehceh.. dah hebat dah mamarazi kita ni buat kerja dia....baik2...pasar byk jin tau.. jin & jeans...

comeisari said...

tu la baru belajar2...byk ambik gambar tapi kabur..ni je la yg kira ok..hahahaha...x pe boleh diperbaiki lagi....

tu la pasal byk jin kat pasar mlm...tgk2 blk rumah poket kosong...hehehehehe...

comeisari said...
This comment has been removed by the author.
Teman Setia Anis said...

Jin apa tu kak comei...? Jin prakpong ke jin kepala toncet?

bain said...

hehehe..sbb ko tak nampak model yg berkarisma lalu lalang kat situ, kalau tak sure gamba ko mcm gamba pro...

model tu tak la hensem tapi cukupla ketingian dia, tak putih tapi ok la sedang2 elok gitu, badan not bad looking la...

wei!!!! nape aku tak terserempak dgn ko??...kalau tak sure.....

SAM73 said...

Model tu pakai baju kaler item agaknya sbb tu la Mei tak perasan..
Anis ~ dr aritu pun Cik tertanya2 jin apakah gerangan yg menjadi igauan dan idola Kak Comei ko ni?

comeisari said...

wo...adakah model itu telah ditutupi oleh jin...sbb tu aku x nampak...

hehehe...jin....jin kepala hitam kot...hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails