Wednesday, February 17, 2010

cuti yang........

hari ini comei dah mula bekerja setelah 4 hari bercuti sempena CNY.....

masih tak banyak lagi kerja mungkin ramai lagi yang masih cuti..boss comei pun masih cuti... & kat department comei ni hanya comei seorang je yang bekerja.. oleh kerana tak ada kerja nak buat..(sebenarnya ada) comei merayau le dari satu blog ke satu blog....

hemmmm....

masing2 menghabiskan masa dengan makan angin....MM pun baru balik dari holiday...bestnya...

ke mana comei pergi....???

comei sebenarnya balik kampung tidak & makan angin pun tidak...cuma comei makan nasi je kat rumah...hehehehe..kira makan le jugak...

eh...kata makan nasi je...ni makan ais krim....ini je la yang mampu mama & ayah bagi sayang....


nak cekim ni....cedap tau....



amboi sopannya anak dara mama...macam wanita melayu terakhir....

2 comments:

comeisari said...

oc aku dah betulkan ni

SAM73 said...

mekasih...

tajuk entry "cuti yang.."... aku sambung ya... CUTI YANG INDAH BERSAMA TERSAYANG..

Ya.. cuti walau hanya di rumah..tp jika insan tersayang ada di depan mata, gelak ketawa bersama, riang ria mmg indah Mei..kenapa aku ckp mcm ni?? sbb tetiba aku teringat nasib sorang kwn aku yg sedih di hari cuti...sob sob.. tak dpt aku nk tulis kt sini...sob sob.. waaa!! biarlah aku nangis utk dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails