Thursday, November 12, 2009

Hujan.....banjir....

dengar cerita dari OC kashmir kene berjaga-jaga..kot2 banjir....biasala akhir2 tahun ni musim hujan..harap2 tak banjirla..letihla nak cuci rumah macam 3 tahun lepas...air dah surut...dah siap cuci rumah pastu air naik lagi....

oleh kerana comei ni 'free' sangat hari ni, masa comei solat kat surau office tadi sempat gak comei ambil gambar hujan....

shangri la hotel pun dah tak nampak...

lebatnya Menara KL pun dah tak nampak sangat...

Harap-harap masa comei balik kerja nanti dah berhenti hujan, tapi tengok kat luar tu masih gelap lagi...jangan banjir kat bawah bangunan ni dah le...sbb selalu sangat banjir jalan kat bawah ni....ingat kat kg je ke banjir..kat KL ni lagi selalu banjir tau....

3 comments:

SAM said...

ko beli kapal selam je la Mei ya...

Anonymous said...

bolehlah ko menyelam sambil minum air...

comeisari said...

kalau menyelam sambil minum air lemas lak aku...kapal selam susah lak aku nak parking nanti kalau x banjir...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails