Thursday, November 19, 2009

jom sarapan


hari ni comei sarapan roti & air teh je...entah le rasa jemu pulak nak makan makanan yg ada dijual di kawasan comei kerja ni...maklum dah nak masuk 15 tahun comei bekerja kat sini...

6 comments:

SAM73 said...

kata nk bubuh COP MOHOR... mana? Aku kalau ikutkan pun nak sarapan roti je tp anak2 aku tu demand.. mesti pepagi dah sibuk nk mkn yg berat2.

comeisari said...

aku dah letak cop mohor tu tapi kecik sgtla...ko guna saiz apa font tu ye..aku guna 20 pun masih kecik lagi

Anonymous said...

peh sekali sarap RM4 tu mei..itu tak termasuk teh tu....aku..1 family dlm 4-5 ringgit jer mei, kdg2 kurang dr tu kalau bt nasi goreng, kalau wat kue teow mahal lah sikit sbb kena letak udang baru sedap ckt..

mcm mana bokde kempen ko tu??....

comeisari said...

ala..roti tu aku dah makan dari smlm lagi la...ko ingat boleh habis ke sekali hadap...air tu lak aku buat je kat opis ni...free...

lunch lak aku bwk bontrot...x kuar duit pun...

dinner pun makan kat rumah je L masak...

aku masih lagi mengamalkan kempen bokde tu la..tapi x tau la tercapai ke x umur 40 nanti aku dah kaya...

Anonymous said...

kalau mcm tu kaya sblm 40 lah

comeisari said...

Amin....mudah2an termakbul...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails