Friday, November 13, 2009

pemberian orang

oleh kerana beberapa hari ni blog OC memakarkan pemberian orang terhadapnya, maka comei pun nak tunjuk gak la pemberian orang terhadap comei...bukan nak menunjuk2 tapi minggu ni comei terlebeh 'free' la pulak...boss outstation 1 minggu...kerja lak tak ada...kerana tak ada kerja tu yang sebok ambik gambar2 sekeliling comei ni..mana tau kot2 bila dah tak kerja lagi ada gak kenangan kat sini ye....

ni sebahagian daripada pemberian teman2 office bila dia orang outstation..ada dari sweden, sepanyol, hong kong, thailand, australia dan tak ingat lagi la..comei letak barang2 pemberian ni di bahagian sudut meja...terima kasihla pada teman2 comei semua ya...barang-barang yg lain tak tau mana comei letak masa office berpindah dulu...sorry ye...dah hilang....

Ni pulak adik & adik ipar comei yg bagi...dia org ni selalu outstation...boleh katakan tiap2 bulan ke luar negara......ada dari Berlin, hong kong, tokyo, morroco & yg terbaru ni cambodia...sorry ucu & auntie gee...dah banyak yg pecahla sbb acik letak kat pintu peti sejuk & bila khaira lalu je dia ambik satu...pang....dia baling & pecah....ni je yg dapat acik selamatkan...acik letak kat bahagian atas...tu pun khaira boleh panjat...
sorry gak ucu & auntie gee baju2 yg korang berdua bagi tu tak sempat lak acik nak ambik gambar & letak kat sini...banyak gak yg korang bagi kat kita orang & baju yg dari cambodia tu malam tadi baru cucila...

Ni coklat yg diberi oleh kawan office comei...dari Bahrain...baru 2 hari lepas dia balik sini...terima kasih ye...sekarang ni kebanyakan kawan2 office comei kalau outstation lebih gemar beli coklat je...senang kot nak bawak...tak pe la yang penting ikhlas....

kalender meja ni pulak dapat dari client...tengok macam2 nota yg comei tulis...biasala comei ni pelupa..maklum umur dah makin senja ni....

ni money plant....pasu tu comei beli sendiri kat maidin rawang..harganya RM2.90...money plant tu tea lady office ni yang bagi...dah gemok dah money plant ni dulu cenonet je...

4 comments:

SAM said...

Betull!!!...bukan ler pasal nk menunjuk2.. tapi kerana ingin MENGHARGAI.. kurang2 kalau barang tu hilang at least ianya dah termatri kat alam cyber ni. Kalau bukan kita yg save pun mungkin ada readers yg tolong savekan sapa tau kan?
Ataupun dgn cara kita tuliskan nama mereka tu besar2.. dpt le menjejak kasih yg hilang sekian lama.

comeisari said...

ya betul bokde...sedih betul brg2 yg dah hilang tu...maklum masa tu mana tau lagi nak buat blog ni..ada gak kebaikan blog ni ye...

Anonymous said...

aku nak letak mana yer gambar pemberian org utk aku....bnyk gak tu...kuih raya, buah-buahan, minuman, rokok, coklat, duit......

ngeeeeeee.....

comeisari said...

buat je la frame gambar & gantung kat dinding rumah anonymous

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails