Thursday, April 1, 2010

BUSY


Apasal hari ni comei macam busy je


memang busy pun


kalau tak de kerja, sampai bosan giler


kalau dah ada, banyak pulak


nak pergi "CIK TAN" pun tak sempat


dah la hari ni macam sejuk je....


nasib boss dah balik...1/2 day hari ni


jadi syok sikit nak buat kerja tanpa gangguan


harap2 esok siap kerja2 yg berlonggok kat atas meja ni


baru mood nak update blog ada

3 comments:

SAM73 said...

teruskan berbusy...

zairie said...

sibuk ngan keje xpe.. hehe

comeisari said...

ye la...kalau x de kerja lagi susah kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails