Friday, April 16, 2010

KALAU CUN KATAKAN LA CUN...

sunyi sepi betul opis comei minggu ni...
nak2 hari ni.....almaklum boss tak ada seminggu.
itu yg gigih benar comei menghapdet blog ni...

jadi bila dah boring + ngantuk comei pergila pantry nak buat air.

tetiba member comei tegur...(lelaki le)

" eh apasal muka U nampak besar (tembam) " cehhh...... sebenarnya dia tu nak cakap yg comei ni makin cun tapi segan kot...hehehehehe...

alamak apa nak buat ni....dah susah hati ni...

jadi dengan tidak membuang masa, comei pun ambik duit & terus pergi kedai mamak kat bawah & beli....


Ha..ni le yg comei beli....comei memang macam ni..kalau ada sesuatu yg tak kena je mesti nak makan....ok kawan2 semua jom makan keropok...nyum nyum nyum....

6 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

la....susah ati ke? relaks la... aku pun tgh mkn biskut ni...sedap ni hujan2 mkn biskut.

comeisari said...

x la..sedap pe makan keropok

Ain said...

bahaya nie....

nanti makin tembam kalau asyik nak makan jer....

comei sama mcm ofismate ain...

asal susah hati jer dia makan nonstop...

Encik aMin said...

aku setuju dgn ain..
kalo asyik makan je, makin tembam la ko... hoho... :p

Anne Boleyn said...

kenpa susah hati comei? jangan lah susah hati..nant tak comei lak. :)

comeisari said...

Ain, En Amin tu la masalahnya...kalau susah hati je mesti nak makan..

Anne..saya masih comei lagi...semakin comei nihhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails