Thursday, April 15, 2010

ORANG YANG RAMAI MUSUH ELOK BERBLOG

bila baca entry dari blog Miss Mirror comei rasa nak gelak pun ada....sorry Miss Mirror sebab comei guna tajuk yang sama ya....

tapi bila fikir2 logik jugak...

macam ni la comei nak betulkan sikit....

comei rasa yang selalu suka skodeng2 blog ni tanpa tinggalkan pesan atau kalau ada pun guna nama Anonymous bukannya musuh tapi mungkin X girl/boy kita dulu2 kot...

hahahaha bak kata MM le pagi dia skodeng, tengahari skodeng, petang skodeng & malam sebelum tidur pun skodeng..ya la nak tau bekas kekasih punya aktiviti...

Cuba korang bayangkan kalau seseorang tu ada 10 org X boy/girl ke....pehhh....tak naik ke kita punya traffic...kiranya dah tentu2 ada 10 orang yang pasti akan bukak blog kita tiap hari...

Ala MM...kalau dulu boleh sayang2, I lap U, U lap I tak kan sekarang nak anggap musuh pulak....

kalau musuh macam dalam gambar ni le...eh...masa comei peknenkan khaira MrL suka tengok cerita ni tau..

* pada teman2 baru comei di alam maya ni terima kasih comei ucapkan kerana sudi membaca & melepak di rumah yg tak seberapa ini.....comei rasa terhibur bila ada juga teman2 yg sudi memberi komen2....insyaallah ada masa comei juga akan berkunjung ke rumah kalian....yg pasti comei sayang..kat korang...

6 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

kalau xboy tu bukan musuh...alahai..tempat jatuh lg dikenang...ni kan pulak xboy yg pernah say I LOVE You kat kita (cakap gaya2 bekas PLAYGIRL)...

klu cerita psl musuh ni,cuba tengok blog tokoh2 politik (tak kira la parti apa pun)... kan yg banyak hitkan traffic blog mereka puak yg menentang..

comeisari said...

ooo yg itu ke...sori la MM sebab aku tak termasuk dlm tu...rasa2nya musuh pun x de...

Azuan said...

haha~ trafik mencanak la kalu gitu.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hihih, sy pn tanak musuh²..
nk tambah kawan..=D
btw, slam kenal, hikhikhik

comeisari said...

azuan-kalau ramai x cpt le mencanak traffic tu..hehehee gurau je

comeisari said...

leily salam kenal jugak....tak baik musuh2 tau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails