Monday, April 19, 2010

KAU DAN AKU

YEHAAAAAAAAAA.....
*******************************

gambar dari google..entah le dari blog Kau & aku kot

Akhirnya tamat sudah cerita ni malam tadi....lega sesangat....lepas ni tak payah la nak gaduh2 berebut chanel tv lagi......

ending cerita, macam ada sambungan je...bagi comei nak sambung pun comei suka tak sambung pun tak apa...kalau sambung lagi bermakna akan ada la yg melalak lagi...hahahahaha...
Itu pun untuk final episod malam tadi comei dah warning MrL awal-awal untuk jangan ganggu comei & waktu siang comei mengalah je bila MrL nak tengok badminton......nasib baik malam tadi khaira tidur awal....lebih kurang 9.00 mlm...... kira ngam la cerita ni mula 9.30 mlm. macam tau-tau je anak mama ni.......

lawakla ending cerita ni semalam...

Ye la, penat-penat je Mila tu berlatih berbulan-bulan untuk konsert tapi last2 panic atas pentas terpaksala akim cover...boleh pulak nyanyi berduet...padahal akim tak pernah berlatih....konon2 la dalam cerita tu...
Tak apala dah namanya cerita melayu...

Ada orang gelak ke yang comei suka cerita ni...tak apala..nak gelak pun...minat manusia ni berbeza-bezakan...yang penting seseorang tu happy cukupla....
eh tapi akim tu kiut & romantikla.....tak pe MrL tak marah le...

7 comments:

RaMa2UnGU said...

tak suka tgk drama ni..mcm ada tak logik dan kurang sesuai..

suka sngt nk tiru jln cerita drama2 indonesia..bt la smting new sket..

comeisari said...

Rama2 tu la pasal nak gelak je tgk cerita ni..tapi pasal ada akim tu yg terpaksa tengok...boley..

Mis Erika said...

x tgk muvie ni..mlz berebut cenel dgn senior..hehehe :)

comeisari said...

Mis erika..tu la comei pun terpaksa berebut chanel..sbb comei seorang je nak tgk..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

aku kalau dah malam...jwbnya memang tak kan pernah menonton tv kegemaranku..sdgkan siang pun bergaduh dgn sibujangku.. ni kan pulak mlm bila penggila TV yg 3 org tu ada kt rumah.

comeisari said...

MM nasibla kita ni asyik mengalah je

Ain said...

tak pernah tengok pun citer nie....

selalu tido awal.....

kul 9....zzzzzzzz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails