Wednesday, April 28, 2010

HARI INI

lunch tadi comei keluar, konon-konon nak ambik la barang yang comei order semalam..
sebab salesman tu kata tengahari ni barang dah sampai....

Alamak barang tu belum sampai lagi la...budak kat situ kata dalam pulul dua baru ada...
Ahhh...dah alang-alang keluar pergi la foodcourt, tengok-tengok kalau ada makanan yg best..

wow.... tengok ikan ni macam dah memanggil-manggil je...tu yg tangkap seekor.......comei panggil ikan ni ikan kerisi..sedap ikan ni tapi dah lama tak beli, sebab malas nak buang sisiknya yg banyak... harganya RM3.00..ok tak....

Eh..tak kan la comei makan ikan je kan....tentu la makan dengan nasi...gambar nasi & sayur tak payah la letak kat sini sebab comei bontrot.......siapa tak faham maknanya kena cari kamus jawa ye....

sampai je opis salesman call pulak dah...."akak barang yg akak order dah sampai". aduhhhh...malasnya nak turun lagi....terpaksa jugak turun...nasibla dlm bangunan yg sama....



Ini la barang yg comei order....comei order 2 kotak tapi dapat satu je...stok tak ada katanya.. bolehla 1 kotak pun boleh guna 3 bulan... Sebenarnya comei boleh je beli kat klcc tu, tapi malas nak berasak2..ramai orang la..lemas...

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Lenses and solusion dia tu kan? Wah lapar pulak tengok ikan tu...aku baru balik merayau... RM3 ikan? Mahal jugak la tapi klu sedap dan fresh berbaloi gak.

comeisari said...

ala MM kat sini mana ada yg murah..tu sbb aku bontrot..

dah mahal..x sedap pun terpaksa makan..

haah..kontek lens...dah habis stok ni...mata aku pun dah nak kelabu pakai yg lamanya..

bestnya merayau..aku teruk2 kerja ko boleh merayau bila2 masa je...

encik tikus said...

tady lunch saye makan nasi ayam plus air jambu.
akak? :D

hiro said...

jimt kee..

TokNabe said...

Sekor RM3, kalau kat tempat saya mmg mahal sangat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails